Разработване на специализиран софтуер

Разработване на уеб базиран софтуер

Последните години от кариера ми и времето за самообразоване, отделих на една интересна за мен тема, а именно автоматизация на различни процеси, които отнемат от моето време или времето на хора, с които работя.

Автоматизирането на процеси и задачи в моята работа е основно свързано с обработка на информация и различни бази данни, автоматизирани задачи при обработка на снимки, файлове, текстове, а също така автоматизиране на потребителско поведение в уеб, което пък е полезно за различни тестови процеси на сайтове и приложения или задачи свързани с seo и линк билдинг.

Всичко описано по-горе ме е карало да изпитвам нужда от някакъв специализиран софтуер и скриптове за извършване на определените задачи. Такъв софтуер, писан за конкретна задача ми е решавал доста проблеми и часове рутинна работа.

Именно такава нужда породи и създаването на един продукт, заедно с моя колега Александър Ненов. Той по същество е онлайн базирана система за управление на фирмена документация, управление на досиета на служители и документи по збут и охрана на труда.

Разбира се, в работата си съм тествал и може би хиляди софтуери и онлайн базирани системи за автоматизация. Към тях мога да причисля различни софтуери в помощ на seo основно, софтуери за управление на задачи или task management системи, crm системи, системи за комуникация с потребители и съпорт, newsletter системи.

Понякога сложна и трудоемка рутинна задача или обичайно повтарящи се действия са чудесен повод за автоматизация. Ако имате нужда да оптимизирате рутинен фирмен процес и сте достигнали до нуждата от специализиран софтуер, който да върши някаква задача или набор от задачи или ви предстои интегриране на подобна система, то аз съм насреща да обсъдим, консултирам и да помогна с каквото е необходимо, базирайки се на предишния си опит.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.