Генериране на съдържание и писане на статии

Снимка: Flickr claesk

Генериране на съдържание

Генериране на съдържание

Писане на статии и текстове за уебсайт, генериране на уеб съдържание или по-популярното контент маркетинг, копирайтинг, блогване са различни наименования, които се въртят около едно, а именно създаване на текст, важен за вашия уебсайт, продажби, достигане на аудитория и т.н.

Текстът е важен не само за обяснение на вашите услуги, но той е един от основните ориентири на търсачките за това какво има на вашия уебсайт. По текста те се ориентират и кога да показват вашия резултат при търсене, а от това пък зависят посещенията на вашия уебсайт. Именно затова добрите и правилно от SEO гледна точка написани текстове са нещо, което не трябва да пренебрегвате.

Друг важен момент докато си говорим за текстове е честотата на обновяване на съдържанието. Търсачките следят и за това колко често се обновява всеки уебсайт и съответно, ако отдавна не сме имали ново съдържание, те могат да сметнат, че уебсайта е остарял и да класират резултатите от него на по-задни позиции в резултатите от търсене. Дори да нямате ново съдържание, рубриката блог или новини не е лоша идея за част от вашия уебсайт, в която периодично да публикувате.

Ако имате нужда от това някой да пише вместо вас или да създаде за вас точните текстове и съдържание за достигане до таргетираната аудитория, то моля не се колебайте да ме потърсите. Аз мога да ви помогна с:

  • генериране на статии и текстове на определена тема
  • водене на фирмен, корпоративен блог с перидоични постинги и публикации
  • създаване на рекламни текстове за продукти, услуги и кампании
  • криейтив за рекламни игри и кампании