Html и css кодиране на дизайн – front-end

Снимка: Flickr Markus Tacker

Frontend - Html и css кодиране на дизайн.

Frontend – Html и css кодиране на дизайн.

Интернет е залят с безплатни и платени дизайни, които може да закупите и да използвате за стартиране или редизайн на вашия уебсайт. Обикновено те биват под формата на .psd или друг тип файлове, които трябва да се нарежат / конвертират до html и css (front-end или визуално кодиране), преди да се пристъпи към същинското програмиране на функционалността на уебсайта (back-end).

В други случаи уеб дизайнер, изготвя дизайн специално за вашия проект и отново имаме нужда от това междинно звено между същинското програмиране на функционалността на готовия дизайн.

Тук може да се възползвате от професионално конвертиране на PSD до HTML и CSS. Рязане на дизайн и кодиране до HTML, CSS, HTML 5, CSS3, Bootstrap 2 или Bootstrap 3.

Услугата включва и уеднаквяване на визуализацията при последните версии на популярните браузъри – cross-browser (Mozzila Firefox, Internet Explorer, Google Chrome), както и валидиране на кода.

Какво всъщност ни предоставя тази услуга:

бързо и максимално точно конвертиране на psd до html файлове
максимално уеднаквяване за различни браузъри
валиден код с възможност за използване на Bootstrap framework

Така нареченото рязане на уебсайтове е пипкава работа и затова много студиа и разработчици решават да използват външни услуги за това. Ако и вие се чудите дали възложите тази задача на някой друг, то не се колебайте да се свържете с мен. С радост ще помогна с front-end кодиране на вашия проект.