Щастлив!

Здравейте Приятели,

Последно време тук пиша за емоции и неща, които ми се случват, та и сега реших да маркирам какво се случва при мен.
Започвам с една препратка към преден мой постинг, в който споменавам, че обявавам кастинг за принцеси. Всъщност този постинг беше насочен към един специален човек. Исках да достигне до него, както и да въздейства на хора около този специален човек. Целта ми беше да накарам различни хора да мислят за това и така закодираното ми послание в този постинг някак да се сбъдне.
Честно казано не съм вярвал, че горното ще стане, но ето, че се получи. Пишейки това настръхвам. Ей, хора, намерих си принцеса.
Мислех за това момиче от известно време, а последните няколко седмици пътищата ни някак започнаха да се пресичат по-често. Успях да идентифицирам емоцията и интереса ми към въпросното момиче се засилваше. Виждах, че и при нея се случваше нещо и тя, макар и да не осъзнаваше в началото, търсеше всеки възможен контакт с мен.
Един ден, след няколко седмично опознаване, нещата просто се случиха. И то как. Имам чуството, че всички земни пластове се разместиха и след голямо земетресение с последващо цунами, целият пъзел се нареди и птичето – принцеса кацна и на моето рамо. Имам си съвсем съзнателна, сериозна, споделена връзка, в която и двете страни не можем да си се наситим.
Как се чуствам ли? Щастлив съм. Покрай това почнаха да се нареждат и много други неща. Тази година беше и е година на промени, но това катализира всичко да се случва с шеметна скорост. И пак повтарям – щастлив съм. Отдавна не съм се чуствал така. Нещо повече, за пръв път мисля, че съм истински хлътнал, влюбен и не спирам да мисля за моята малка принцеска. Това е толкова силно, че изведнъж през тези две седмици доминото в главата ми пада и мислите започват да индексират новия обект. Вече мисля по две .. всичките ми мисли и желания вкючват и нея и се променям някак шеметно бързо, че чак не мога да повярвам какво се случва.
Тези емоции са определено много приятни и някак не искам да спира това. 🙂 Много ми е хубаво и всичко друго някак минава безгрижно.
За пръв път мисля споделено. Мислите ми са насочени не само към другия човек, но и в нещата дори които съм сам, пак някак си мисля как ще се отрази и на другия.
Ето някой неща, които започнах да правя с удоволствие и преди не съм намирал време и желание за тях:
– Готвя! Да бе, правя неща, които друг път би ме мързяло да правя, ако ги правя само за себе си.
– Усмихвам се! Казаха ми, че последните две седмици се държа като идиот 🙂
– Споделям леглото си с някой и да се събудя до някой и да шервам пространство вече не ми е неприятно, а напротив.
– Не виждах смисъл в пътуването на нови места. Сега зверски ми се ходи навсякъде.
– Постоянно мисля как да направи дори малко по-усмихнат другия човек.
– Обръщам внимание на себе си. За пръв път ме интересува как изглеждам. Дали съм здрав и изпитвам желание да излгеждам перфектно (не че и преди не съм искал, но имам вече смисъл защо да го правя).
Вероятно има още много неща, които правя.
Сега целта ми е да изградя една силна и здрава връзка, която нищо не може да скъса и събори.
Животът е толкова хубав. Мисля, че излизам от една доста дълбока дупка и всичко, което ми се случва е толкова хубаво.
Благодаря ти Б! Благодаря и на хората, които са около нас и ни се радват и подкрепят. Нека всичко продължава да е толкова хубаво, интересно и да се преоткриваме всеки ден.

Бо.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.