10 признака, че сте един за друг с нея + Бонус

Чудиш се как да разбереш дали с твоята приятелка сте един за друг. Дали тя е човекът на живота ти и дали нещата между вас двамата ще се получат. Това е важно за всеки мъж, който иска да продължи напред и да задълбае в своята връзка (и буквално и преносно) с така обичаната половинка.

В по-долните редове ще изведа (не от личен опит) поне 10 признака, които поне малко да ти подскажат, че всъщност ти дреме за нея и че може би тя е човекът за теб, въпреки всичко друго. Ако си готов да преминеш или вече си преминавал през долното, то ти си за следващо ниво.

За съжаление или не, животът е не само мед, масло, рози и шоколад. Има си и своите други страни, за които ще поговорим по-долу.

Признаците или описаните възможни ситуации следват някаква относителна градация, но все пак тя може и да бъде нарушена или пренебрегната в зависимост от сензитивността на всеки от вас (нас). Навярно много от тези неща, може да не ви се случат никога, но ако се случи, според реакцията си може да отсъдите до колко сте готови. Ето ги и признаците/ситуациите, които ако не те съборят, ти си човекът:

well-that-escalated1. На публична места, когато сте със своята приятелка, се хващате и вървите за ръка, разменяте целувки и се пощипвате похотливо пред останалите.

2. Много пъти стe яли заедно боб и после сте преспивали заедно.

3. Когато пазаруваш, тя те е карала да й купиш от хипермаркета превръзки / тампони.

4. Ходил си специално до аптеката, за да и купиш превръзки / тампони … и зад теб е имало дълга опашка

5. Виждал си я и сте си прекарвали относително добре, когато са били налице всеки един от следните фактори: тя е без грим, точно преди да и дойде, на публично място, поне още три са с рокля като нейната.

6. Когато сте вечеряли, си виждал фейса и омазан в мазно от пържолите и малко от лютеницата и това (нито никое от следващите) не те е погнусило.

7. Поне един път, интимната й прическа е била по-дълга от твоята.

8. Виждал си я неепилирана… на поне две седмици…

9. При орална еакулация в нея, тя се задавя с погълнатото и не ти е проблем да й направиш изкуствено дишане уста в уста, за да я спасиш.

10. Горното, като преди това сте пробвали за първи път ass-to-mouth

 

А сега и обещаният бонус:

Новата песен на Криско – Било квот било

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.