Уеб бизнес старт или как да ми струва по-малко

Занимавам се с интернет от доста години. Минал съм през много неща и честно казано винаги ми се е искало да има нещо като наръчник или ръководство, което просто да отворя и да видя кое как се прави в интернет и как да съм успешен, без да трябва да мина на принципа проба – грешка през всичко. То е ясно, че не може да се обхване всичко, но поне основите да имаше откъде да си погледна. Е вече има…

Моят приятел и колега Александър Ненов, който от над 15 години успешно се занимава с интернет и негово дело са десетки успешни уеб бизнеси, реши да отдели няколко месеца от времето си и да систематизира целия си опит в една книга. Книгата е “На 1 клик разстояние”, а след като я прочетох съм сигурен, че ще реши проблемите на хиляди хора, които сега започват в интернет и искат да си изяснят основите на нещата.

“На 1 клик разстояние” не само, че представя целия процес на създаване на уеб бизнес и изясняване на терминология, грешки и добри практики, ами и ни дава насоки за това къде и как да внимаваме, как да създадем и комуникираме с екипа си, как да си спестим пари и не на последно място всичко това е подкрепено с много примери и цитати на известни в интернет средите хора, които са се изказали по въпроса.

Без да преувеличавам, след прочита си на “На 1 клик разстояние” смея да твърдя, че това е безценен наръчник, който отваря очите и ни светва за това с какво се захващаме.

Всичко за книгата и автора Александър Ненов, може да видите на уебсайта на книгата – alexnenov.com

2 коментара

  1. 50mesta 28.10.2014

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.