Този блог е на 7

Реших да направя малко оборка тук и да поразчистя някои ненужни неща в този блог. Покрай това се замислих, че май този блог го имам от бая време. Всъщност оказа се след справка, че домейна съм закупил на седми март 2008 година, което прави този сайт на почти 7 години. Май това е най-стария домейн който имам. Е може би имам още един, който е горе долу от това време.

През времето bobibonchev.com беше или само блог или комбинация от нещо като мое портфолио и блог. Всъщност е момента е точно второто. На основния домейн съм представил малко неща, които съм правил и в които смятам, че съм силен. Като цъкнем на Блог пък, съм инсталирал този wordpress, където се подвизавам пишейки основно тъпотии.

През годините съм го местил няколко пъти (от хостинг на хостинг), но сега съм се застоял в superhosting.

Как изглеждат някои статистики на уебсайта, които ще изкарам от тиксо, тъй като тази броячка само отброява почти от самото начало:

bobibonchev - посещаемост по години

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изглежда, че 2012 съм бил най-активен откъм писане и посещаемост, а през 2013 почти доближава резултатите от 2012 година.

Сега въпросът, който стои пред мен е дали да направя леко по-сухарски следващите постинги и да се поразпиша за някакви уебщуротии или да запазя малко по-лежерен стил. Другият вариант е да не пиша. Както дойде ще е…

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.