Писмо до дядо Коледа

Здравей Белобради,

Пише ти едно момченце от София на 26 (всъщност по Коледа ставам на 27).

Дядо, искам да ти кажа, че през изминалата година бях много добро дете. Бях послушен и всяка вечер си изяждах варените зеленчуци, сутрин си изпивах млякото и чуках мацките само с кондом. Не че имаше и много мацки през тази година, но все пак се предпазвах. Затова искам първия ми подарък за Коледа да е през следващата година да не ми хващат паяжина презервативите, а да ги използвам доста по-често. Секс, секс .. колко да е секс?

Дядо, тази година моята страна скочи надолу с главата в световната финансова криза. Аз като обичащ страната си, скочих заедно с нея. Сега положението стана напечено и искам вече да излизаме от кризата. В тази връзка втория ми подарък искам да е точно такъв. Искам тлъст коледен бонус и стабилни и нарастващи доходи догодина. Трудя се доста и заслужавам. Ако не ми изпълниш този подарък ще изпратя това писмо и на шефа (ама мисля, че ти ще се справиш по-добре)… Пари, пари .. колко да са пари?

Дядо Коледа, тази година, а и предните се забавлявах и пътувах. Ходих на клубове, дискотеки, в чужди държави и дори в други градове. Ама деденце, искам повече тази година. Искам да се забавлявам и да ми е кеф, а не да съм спекъл и да не излизам от вкъщи. Забавления, забавления.. колко да са забавления?

Дядо, абе миналата година получих за Коледа кола, ама не мислиш ли, че онзи нов джип ще ми ходи повече? Пък и нали блъснах тази кола и сега искам нова и по-сигурна. Джип, джип … колко да е джип.

Дядо, искам обощено тази 2010 година да ми поднесеш лимони, да ми е кисело, ама със захар, да им се наслаждавам и с кеф да си ги хапвам. Айде сега те оставям, че подаръците не са малки и ти трябва време да ми ги направиш.

С уважение,

Малкия Боби от България.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.