Невероятни умения и въртене на бутилки

Снимка: Photo by energepic.com from Pexels


Здравейте скъпи мои,

Със създаването на този блог реших да се върна малко назад във времето. Тогава имах желанието и възможността да работя като барман по курортите. Като такъв нямах много възможност да се развия, но все пак понаучих някои неща. Тези неща ще описвам точно в тази част от блога си.

Мисля да започна с представяне на уменията си за въртене на бутилка. За целта ще приложа клипче, което съм направил в домашна обстановка.

Моите умения не са кой знае какво. Просто прехвърлям бутилката от една ръка в друга. Истината е, че където и да съм работил като барман никой не ме е поощрявал (дори напротив) да бъда атрактивен. Аз обаче в следствие на моята упоритост, научих сам някой неща.

Днес зазнех две клипчета. Клипчетата са в домашна обстановка. Обстановката е доста мизерна от квартирата ми в София, а не както някой може би ще помислят от квартирата ми в Манчестър. Въпреки мизерията, на преден план се открояват моите умения. Моля, обърнете внимание, че всичко правя без допълнително обезопасяване и протектори с 700мл стъклена бутилка от Собиески Ябълка, която е и на половина пълна! Приятно гледане.

Моля, коментирайте моите умения!

Невероятните ми бармански умения

Второто още по невероятно клипче

4 коментара

  1. Estrella 26.05.2008
  2. Blo 27.05.2008
  3. pepsa 16.07.2008
  4. Боби 16.07.2008

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.