Колело с цици – pimp my bike

Това е историята за едно колело, което събираше прах и ръжда на терасата ми може би две години. Колело като всички, които седят по мазета, тераси и тавани и не им остава ред за каране. Не им остава ред, защото малко трябва да се барнат и да им се вдъхне нов живот.

Чудех се дълго време какво да го правя въпросното колело и дали въобще да се занимавам с него, да го по-реновирам или просто да си купя ново. Чудех се докато на един купон не стана ясно, че един приятел се е захванал точно с реновиране на стари колелета. Като казвам реновиране, имам предвид, че наистина правят уникални неща от колелета, които за нищо не стават. Може би сте попадали на предаванията от сорта на pimp my car. Е ето това, в което трошките стават мечтаните коли, но само че с колелета.

Няма какво повече да говорим. Героите днес се казват 1bike.bg. Работят бързо и професионално. Всеки един проект, изпълняват с огромен ентусизъм, креативност и желание.

Ако се интересувате от темата, горещо препоръчвам да разгледате тяхното портфолио в сайта и готовите проекти, които предлагат.

 

Та както разбрахте от 1bike пимпнаха и моя велосипед. Вчера получих готовия проект и си нямате представа колко горд се чуствам, че ще джиткам из София с уникално колело, барнато специално за мен.

За мен те направиха колело с цици или гърдело. Заданието ми беше изчистен велосипед с някакви акценти и без претенции за цвят, стил и тема. Те пък (от 1bike) поразпитали моите приятели и разбрали, че си падам по цици и воала … колелото с цици. Спирам да говоря (пиша) и веднага качвам няколко снимки на преди и сега велосипеда.

 

Колелцето сега и две снимки как изглеждаше преди

 

и тромбите – цици

Аз и моя нов-стар пипнат велосипед

циците отпред всъщност изглеждат страшно.

Тук пък още информация и снимки за този проект: уникално колело

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.