Да имаш колело с цици – плюсове и минуси

Преди една година реших да си барна малко стария велосипед и да го възродя за ново каране. Вече съм ви разказвал тази история и как се сдобих с колело с цици, като онзи виц за Иванчо, който в бързината не успял точно да дефинира какво искал, когато видял падаща звезда и получил колело с цици. Така и аз в бързината преди една година се сдобих с велосипед с цици.

 

Една година след това все още си сърбам попарата и попадам в различни ситуации с моя цицолосипед. По-долу ще изложа част от позитивите и негативите да имаш такъв велосипед:

 

велосипед с цици

 

 

Сдобиването с такъв велосипед мога да сравня с момента, в който разхождаш яко куче или бебе с количка в парка. Всички се радват, заглеждат и .. искат да пипнат. Не знам дали циците ми имат срок на годност и дали да им начислявам амортизации, ама бая народ им се изреди да ги прецомби… ааа да надуе тромбите имам предвид. Като невидели са.

 

Имам известни затруднения с оставянето на цицолосипеда на различни открити места. Около него веднага се събира народ, готов да оскверни най-святото в колелото.

 

Недай си боже да попаднеш в парк или на място, на което преобладава третата възраст. То са едни цъкания… то са “ей, срама нямат тези младите”.

Да имаш такъв цицолосипед е като да имаш монтиран “турбо пуси магнет”. А и всяка мацка, която наобиколи колелото казва “моите са по-големи”.

 

Проблем ми е и паркирането на велисипеда пред църкви. 🙁 Гледат ме странно, все едно ми казват “момче покрий ги тези бозки” … абе мислех си и аз да купя един сутиен и да го ползвам като брезент така като го паркирам, ама още не знам кой размер са ми чашките.

 

Случвали са се и инциденти от битов характер на загледали се в атрактивното возило. Десетки хора вероятно са минали през травматологията на Пирогов с фрактури след разсейване по циците и последващите птп-та, падания, блъскания или натъртвания.

 

Въобще интересно ми е.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.