Да боднем в Хепи – домашни доставки – отзив

Здравейте Приятели,

Тези дни тече яка реклама на Happy със слоган “Да боднем в Happy”.

Фен съм на веригата от повече от десетилетие или от времето когато още бяха само във Варна. Тогава и аз бях във Варна и когато имах възможност посещавах Happy.

Винаги ми е харесвало това, че в почти всичките им ресторанти качеството е едно и също, стила на самите ресторанти е еднакъв, а и обслужването почти винаги е било на ниво и са се грижели за своите клиенти.

От периода в който живеех и учех във Варна дори имах честта да работя в Happy едно лято или по-скоро в рестаранти, които тогава (може би и сега) бяха към Хепи – рибните ресторанти Капитан Кук.

От няколко години живея в София и отново като ми се отдаде възможност похапвам в Happy, въпреки, че имам някой забележки към ресторантите им тук. По специално този на Света Неделя – готвенето там не ми харесва, а и доста от моите приятели казват, че това все едно не е хепи, а някой се опитва да ги копира. Хепито в мола на Стамболийски пък ме дразни, че порциите са супер малки. Може и на мен така ми се струва, но това което по принцип хапвам от край време е пилешки каренца с гарнитура задушена царевица. Там царевичката е като за бог да прости…

Идеята на този постинг беше обаче не да си говорим за качеството на отделните ресторанти, а да изразя отзив за нова (за мен услуга) – домашни доставки на Хепи за София.

Наскоро приятел ми прати линк към техния сайт за домашни доставки, в който в момента тече и промоционална игра. Разбира се веднага се регистрирах и забравих за своята регистрация.

Снощи обаче реших да си поръчам нещо за вкъщи. Принципно поръчвам от някой от сайтовете, които предлагат менюта на различни ресторанти, но снощи си викам, че не е лоша идея да тествам доставките на Happy.

Изрових си регистрацията, набързо избрах меню и поръчах. Веднага ми се обадиха стандартно да потвърдя поръчката и ми казаха, че след 45 мин храната ще е при мен. Толкова беше написано и в сайта. Изненадах се. При останалите сайтове обикновено е до час някъде.

Действително след 40 минути, момчето от доставки на Хепи звънна и си получих храната.

Всичко беше топло и добре опаковано. Хапнах на бързо. Храната беше вкусна.

Определено съм доста доволен от доставката. Ето няколко плюса, с които Хепи ми направиха добро впечатление:

– сайта е лесен за ориентация и поръчката става с няколко клика

– доставката дойде бързо – трябваше да дойде за 45 мин, а дойде за 40. Това в петък вечер в час пик за София си е голям плюс

– храната беше топла и вкусна

– всичко беше добре опаковано в стилна пластмасова кутия – повечето пицарии и ресторанти ми носят храната в тарелки или в кутии от тези тънките почти найлонови, а ми се е случвало да ми донесат и супа в буркан, но не помня от кой ресторант беше

– доставчика беше спретнат, любезен и ме намери. Също така се качи до етажа, а не ме накара да се разкарвам до долу (както се е случвало при други)

– хепи си е хепи 🙂

Определно бих повторил и бих включил Happy – доставки в програмата си за мързеливи вечери, когато не ми се прави нищо.

Бо

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.