Да блогна нещо

Здравейте приятели,

Отдавна май не съм блогвал тук и викам чакай да се запиша, че фенките ми счупиха скайпа от съобщения и молби да блогна. На мен обаче не ми идва нищо интересно на ум и съм в някаква творческа дупка, така че ще пиша ей така каквото ми е на сърце и дано се получи постинг.

Иначе последно време аз се счупвам от работа. Наистина ми е доста доста натоварено и едва издържам понякога, но пък е интересно и ми е много любопитно да видя резултата накрая. Това беше и причината да не планирам отпуск това лято и поне до септември, така че моренцето ще ми се размине.

Е, в началото на септември съм на една сватбичка на морето. Там може да забърша някой друг ден плажче де. 🙂

Какво друго да ви се похваля… Бях си наумил да правя странен социален експеримент, в който да изследвам ефективността от дейтинг сайтовете в България. Направих го и безпристрастно мога да заява, че в Aha.bg има най-голяма ефективност при равни други условия. Aко някой има интерес да ме пита и мога да му разкажа повече за експеримента.

Покрай експеримента успях да се видя с доста момичета. С една девойка се заиграх малко повече и викам си, че ми излезе късмета, ама пък тя нещо почна да се дърпа, та ще видим там какво ще стане.

Друго, което е интересно покрай мен е, че планувам да напиша книга (пак!) и я започнах. Готов съм със структурата, в главата ми е голяма част от съдържанието и само остава да я донапиша и издам. Вече имам две от десет глави, така, че скоро може да имаме книжка. 🙂

Ми това е от мен за сега.

Айде очаквайте нови включвания от мен  и да се надяваме само с добри новини.

Бо.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.