Лято’11

След като ви разказах, че рестартирам, дойде време да се размажа това лято и да походя тук там… е случи се.

Попътувах мъничко:

Значи идеята ми беше да не планирам нищо тва лято и да се помотам до колкото мога. Бях си взел отпуск, който нямах идея как ще използвам. Даже си мислех, че мое си седя в вкъщи и да си тъпея. Да ходя по паркове и да чопля семки и биричка да пийвам.

Ама някакви планове почнаха да се зараждат. В следствие преди три седмици скокнах малко до китен на палатка за 3-4 дена и си починах яката. По-цял ден ментичка със спрайтче, плажче и въобще релаксче с никви ангажименти и натоварвания. След това се прибрах на софето и поработих 2-3 дена.

Тъкмо време да реша, че ще скокна във варна и ще се помотам малко и там. В с;едващия момент вече пътувахме с фифито натам.

Там знаех, че програмата ще е малко по-тежка, нооо пак не бях планирал нищо. Пуснах един статус във фейса и просто приемах всяка оферта за излизане и вършене на нещо, която излизаше. Ето и пет неща които ми се случиха във Варна:
1. Гледах надбягване на мацки по токчета
2. Видях 100 000 приятели (буквално)
3. За първи път ядох сУши (с уста)
4. Напих се яко последната вечер
5. и пак пих ментичка (преди напиването де)

 

После се прибрах в София и тъкмо си мислех, че всичко е свършило и ще си допочина останалите три – четири дни от отпуската и излезе нова оферта.
Тоя път Ивка предложи (благодаря наистина за което) да ходя с тях в Поморие заедно със сестра й и нейния приятел. Позачудих се, ама нали съм yes man последно време и приех в крайна сметка. Оказа се доста вълнуващо пътуване и въобще пребиваването там беше доста вълнуващо и ми дозареди батериите на макс. Ето няколко по-знаменателни неща, които се случиха в Поморие:
1. Шофирах близо 500 км и си умрях (не буквално) от кеф – беше приятно пътуване съпътствано от ядене на пъстърви, забавление и т.н.
2. В Поморие се напих (естествено) в местния клуб.
3. В този трип видях от къде автора се е вдъхновил да създаде героя на супермен. Както и Менделеев да включи в таблицата елементите: алуминий, берилий и натрий.
4. Заедно с приятели си програмирах най-яката мацка на света.
5. Успях да бъгна програмата, нищо, че беше почти съвършена

 

 

И така… междувременно .. лятото беше и още е съпътствано с много излизания и яко пиене и забавления. Не си седя вкъщи и почти не кисна вечер пред компа.

На всичко отгоре реших, че септември се записвам и на народни танци с Алекс. Ще е голям фън 🙂

 

Сега всичкото това раздвижване много се надявам, че ще ме доведе до раздвижване и в много други планове и всичко ще тръгне нагоре и на яко, щото така съм го програмирал.. разбираш ли ме?

Ся септември съм и на една сватбичка. Ще видим дали ще се попътува още…

One Response

  1. фен 26.08.2011

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.